Banches Clear ve Dave Roberts, Dodgers'ın Padres'e kaybında atıldı

Uzaylı

New member
Son 10 günde yedi kez, Dodgers ve San Diego Padres sürekli yoğunlaşan bölünme rekabetlerini yenilediler.

Ve Perşembe gecesi bu oyunlardan sonuncusunun son atışında, kulüpler ve kendi yöneticileri arasındaki gerginlikler nihayet banklar temiz bir çatışmaya ateş etti.

Padres'in Dodgers'a karşı 5-3 galibiyetinin sonunda, San Diego yıldızı Fernando Tatis Jr., Ulusal Lig West düşmanları arasındaki son iki dizide üçüncü kez bir Dodgers sürahi ve Majors'ta altı yılında takım tarafından kariyer yüksekliğinde altıncı kez vuruldu.

Kısa bir süre sonra, Dave Roberts ve Mike Shildt sahada yüz yüzelerdi ve her iki bankın ev plakasının arkasındaki ısıtmalı bir yakın dövüşte boşaltmasına neden olan bir bağırış maçı yaptı.

“Benimle kişiselleştirmeye çalıştığını hissettim,” dedi Roberts Shildt. “O zaman kişisel alıyorum.”

Gerçekten de, Tatis, Dodgers çaylak Jack Little'ı tanıtmaktan 93 mil / saat fastball tarafından eline eğilir olmaz, Shildt sığınağın dışına çıktı, Roberts'ın yönünde havlarken Tatis'i kontrol etmek için yürüdü.

Shildt ne derse desin, Roberts istisna aldı. Aniden, iki adet ileri geri çenesi ve iki takımları etraflarında dolaşırken shildt'e çarpıyordu.

Padres hamuru Fernando Tatis Jr.'ın Dodgers rahatlatıcı Jack Little'ın bir sahası tarafından eline vurulduktan sonra bir takım eğitmeni tarafından desteklendiği için açık olan banklar.

(Gina Ferazzi / Haberler)

“Tatis-harika oyuncu, iyi adam-vurulmak için iyi hissetmedim,” dedi Roberts, oyundan önce aktive edilen ve iki vuruşlu bir gezi boyunca çalışan Little'dan ısrar ederek ısrar ediyor.

“Ve o da dışarı çıkarken ve bana bağırıyor ve bana bakıyor, beni rahatsız ediyor. Çünkü oldukça açık olmak için, istediğim son şey. Bu oyundan çıkıyorum. Bu oyunu almaya ve bu çocuğu birkaç inning almaya çalışıyorum. Ve bu yüzden bu kişisel olarak alıyorum. Çünkü açıkça anladığım için iyi olmadığını anlıyorum.

Shildt bu son noktayı umursamadı.

“Bir süre sonra yeterli,” dedi. “Kasıtlı, kasıtsız, meselenin gerçeği, bununla istisna aldık. Cevap verdim.”

Padres ve Dodgers oyuncuları dokuzuncu vuruşta tezgahların netleşmesinden sonra sahada duruyorlar.

Padres ve Dodgers oyuncuları dokuzuncu vuruşta tezgahların netleşmesinden sonra sahada duruyorlar.

Scoffle aşırı derecede fiziksel olmadı, kulüpler arasında yığınları ev plakasının arkasındaki ekrana iten hafif bir şekilde itiliyor. Ama duygular sıcak koşuyordu. Roberts ve Shildt birbirinden ayrılmak zorundaydı. Hakemler her iki adamı da çıkardı.

“Yönettiğim takımlar hiçbir şey almıyor,” dedi Shildt. “Ve bir süre sonra, almayacağım. Ve onu Tati adına almayacağım, takım adına, kasıtlı veya kasıtsız olarak almayacağım. Gerçekten bu kadar basit. Bu oyun böyle oynanıyor. Ve o eski okulu aramak istiyorsanız, o zaman evet, eski okul beyzbol oynayacağız.”

Shildt'in ikinci noktası vuruşun alt yarısında kanıtlanmıştır.

Dodgers biraz geç yaşam yaratmak için iki kez gol attıktan sonra, Shohei Ohtani, omzundan 100 mil / saat fastball üzerinde 3 ve 0 sayımında Padres daha yakın Robert Suarez tarafından vuruldu.

Ofisinden izleyen Roberts, “açıkça arkasında niyet olduğuna” inandığını söyledi, bu serideki ikinci kez Padres'in Tatis'in vurulması için misilleme yapmak için Ohtani'ye attığını hissetti.

“Ne dediklerini umursamıyorum,” dedi Shildt. “Gerçekten yapmıyorum.”

Dodgers yıldızı Shohei Ohtani, Padres sürahi Robert Suarez'den bir sahaya çarptıktan sonra tepki veriyor.

Dodgers yıldızı Shohei Ohtani, dokuzuncu vuruşta Padres sürahi Robert Suarez'den bir sahaya çarptıktan sonra tepki veriyor. Suarez çıkarıldı.

Roberts, Padres'in bir çizgiyi geçtiğini hissetti mi?

“Bu onların kararı,” dedi ve “Major League Baseball buna bakmak zorunda kalacak.”

Arsa sadece oradan kalınlaştı.

Bu kez, banklar kaldı – kısmen ortaya çıktı, çünkü Ohtani ekibinin ilk taban çizgisine doğru yürürken sığınağında kalması için el salladı.

Ancak Tatis'in vuruşundan sonra sığınak uyarıları verildiği için Suarez çıkarıldı (Padres tezgah koçu Brian Esposito ile birlikte). Bu, Padres'i sol elini kullanan Yuki Matsui'yi işleri kapatmaya zorladı.

Ve kısa bir süre için, onu üfleyebilir gibi görünüyordu.

İki koşucu bulunurken, Dodgers'ın (46-30) düzenlerinin kalbine sahip olması gerekiyordu. Ancak Roberts, Mookie Betts, Will Smith ve Freddie Freeman'ın daha önce bir atış yapması için zaten vuruş yapmış ve beş turlu bir açıkla karşılaşırken yıldızlarını ayaklarından çıkarmaya karar vermişti.

Roberts, “Burada birçok oyunun bir gerginliğindeyiz ve bunun doğru zaman olduğunu hissettim” dedi.

Böylece, bağlama ve devam eden koşu olarak plakaya gelen Miguel Rojas ve Dalton Rushing'di.

Dodgers sürahi Yoshinobu Yamamoto, Perşembe günü yedi isabet, üç kazanılan koşu ve beş vuruştan beşini vurdu.

Dodgers sürahi Yoshinobu Yamamoto, Perşembe günü yedi isabet, üç kazanılan koşu ve beş vuruştan beşini vurdu.

Rojas üsleri yüklemek için bir yürüyüş yaptı. Daha sonra Matsui, yakalayıcı Martín Maldonado'nun göğüs koruyucusunun altında sıçrayan bir süpürge kurdu, bir koşuyu kapladı ve Dodgers'ın diğer baserunner'larını puanlama pozisyonuna taşıyordu.

Ne yazık ki, acele oyunu sona erdirmek için tam bir sayımla dışarı çıktı-Dodgers'ın dört maçlık bir süpürme şansını inkar ediyor, ancak yine de playoff tutucu takımlara karşı 29 maçlık bir esnemenin sonunda onları 17-12 bıraktı.

“Sadece derin olduğumuzu gösteriyor,” dedi Betts, Dodgers'ın geçen ayki performansını, bu da onları bölümde 3½ maçlık bir liderliğe ve Padres'e (40-34) beş oyun avantajına attı.

“Ama yine de birkaç ayımız var ve sadece iyi Dodger beyzbol oynamaya devam etmek zorundayız.”

Son birkaç ay boyunca, Padres'e karşı oynayacak altı oyun olacak-bunların hepsi Ağustos ortasında iki haftalık bir streç daha gelecek.

Roberts'a bu geçmiş çift serisinin duygularının o zamana kadar devam edip edemeyeceği sorulduğunda, diplomatik bir yanıt teklif etti.

“Bilmiyorum,” dedi. “Dürüst olmak gerekirse beyzbol oyunları kazanmaya çalışıyoruz ve bu bizim tek hedefimiz.”

Ancak, Tatis'in elindeki ilk röntgenlerin yaralanmasının ciddiyeti konusunda sonuçsuz kaldığı ziyaret kulüp binasında, Padres kadranı geri çevirmeye hazır görünmüyordu.

“Tati için biraz mum kurmaları gerekiyor,” dedi üçüncü usta Manny Machado Dodgers'dan, “ve her şeyin olumsuz olduğunu umuyor.”