Clayton Kershaw, 'Legend Pick' olarak 'garip' All-Star seçimi için minnettarım

Uzaylı

New member
Milwaukee – Clayton Kershaw daha önce 10 kez All-Star oldu.

Ama hiçbir seçim onu bu yılki gibi şaşırtmadı.

Ulusal Lig All-Star Takımına, Komiser Rob Manfred'in kariyer başarılarını tanıymasında “efsane seçimi” olarak dahil edilen Kershaw, Manfred'den veya lig ofisinde “Midsummer Classic” de olacağı konusunda herhangi bir önceden uyarı alamadı.

Yönetici Dave Roberts Pazar günü kulübün All-Star seçimlerini duyurmak için Dodgers ekibini bir araya getirdiğinde, Kershaw, geçmişte Albert Pujols ve Miguel Cabrera gibi oyuncular için kullanılan “efsane seçiminin” bir şey olduğunu unuttu.

Böylece, Roberts Kershaw'ın adını duyurduğunda, 37 yaşındaki çocuk, offseason ayak parmağı ve diz ameliyatlarından döndüğünden beri bu sezon sadece dokuz başlangıç yaptı.

“Açıkçası, bu sezon gitmeyi hak etmiyorum, çok fazla atılmadım,” dedi. “Doc'un sürpriz faktör için olup olmadığını bilmiyorum. Ama söyleyene kadar hiçbir fikrim yoktu.”

Ancak Pazartesi gününe kadar, “muazzam bir onur” olarak tanımladığı şeyin anlamlılığı da ortaya çıkmıştı, Kershaw, Mike Trout'lu aktif oyuncular arasında en çok bağlı olan 11. kariyer seçimi için şükran duyuyordu.

Kershaw, “Koşullardan bağımsız olarak All-Star bir oyuna gitmeyi asla kabul etmezsiniz” dedi. “Günün sonunda, garip ama havalı, bu yüzden sadece zevk alacağım.”

Kershaw'ın sınırlı iş yükü normalde bir All-Star seçimi garanti etmese de, istatistikleri bu yıl bu hızda çok uzakta değildi: gelecekteki Şeref Salonu kariyerinin 18. sezonunda 4-0 rekor, 3.43 ERA ve 1.254 WHIP.

“Bence biraz iyi ve kötü var,” dedi Kershaw şimdiye kadarki sezonundan. “Mutlu demezdim, ama hayal kırıklığına uğratmamı da söyleyemem. Ortada biraz doğru söyleyebilirim.”

Kampanyanın en önemli özelliği, elbette, Kershaw'ın MLB tarihinde 3.000 kariyer grevini kaydetmek için 20. sürahi haline geldiğinde son başlangıcında geldi.

Ancak kariyerinin bu aşamasında, Kershaw'ın gerçek memnuniyeti sağlığıyla oldu – nihayet son birkaç mevsim boyunca onu rahatsız eden çeşitli sırt, dirsek, omuz, diz ve ayak yaralanmalarını geçti.

“Bence en büyük şey sadece zihinsel ücret [that takes on you]”Dedi Kershaw.“ Bir şeylerle uğraşan herkes, sanırım her zaman kafanızın arkasında. Uyanırsınız ve test edersiniz ve hareket edersiniz ve acıyor olup olmadığını görmek için test edersiniz, ne kadar kötü acı çektiğini görün. [Now]adım atabiliyor musunuz? Zamanı geçen zihinsel parayı takdir ettiğimi sanmıyorum. Bu yüzden sadece atış konusunda endişelenmek kesinlikle güzel. ”

Ayrıca Kershaw'ın “temsilcileri almasına ve geri dönmesine ve bazı şeyler üzerinde çalışmaya başlamaya başlamasına izin verdi” dedi. “Mekanik ve eğimsel şeyler ve bazı farklı şeyler bul.”

Uzun vadede Kershaw hala bunun son sezonu olup olmayacağına karar vermedi.

“Gelecekte ne olacağını bilmiyorum” dedi. “Bunun ötesinde yıllar söz konusu olduğunda gerçekten hiçbir fikrim yok. Bu yüzden sadece zevk almaya çalışıyorum, bu yıl gerçekten iyi bir takımın parçası olun.”

Önümüzdeki haftanın All-Star oyunu söz konusu olduğunda, Atlanta'daki Truist Park'ta yapılacak olan Vitrin Sergisi'ne girip girmeyeceğinden bile emin değil.

“Sitmeyi çok isterim ama daha önce hiç yapmayan birinden bir atış yapmak istemiyorum ya da bu onların ilk yılı ya da her neyse” dedi. “Sadece asmaktan ya da sahaya ya da her neyse zevk alacağım.”

Pazartesi günü, Kershaw'ın odağı bunun yerine ilk yarının son başlangıcındaydı: Milwaukee Brewers'a ve 23 yaşındaki çaylak yıldızları Jacob Misiorowski'ye karşı planlanan bir Salı günü.

14 yıllık Misiorowski'nin kıdemli Kershaw, şimdi bu kadar yüksek profilli eşleşmelerde yaşlı devlet adamı olmanın nasıl bir şey olduğunu sorduğunda güldü.

“Birkaç vurgu gördüm [of him]zor attığını bilin, ”dedi Kershaw.“ Ama herkes de öyle. Ben hariç. “