Dodgers 'Bobby Miller, geri dönüşten sonra sarsıntı protokolünde

Uzaylı

New member
Phoenix – Dodgers'ın 2025'teki ilk bahar oyunu 2024 hatırlatıcısıyla başladı.

Camelback Ranch'teki halka açık adres spikeri Perşembe öğleden sonra, “Şimdi sahayı alıyor” dedi.

Ekim ayında, Dodgers'ın umudu Dünya Serisine geri dönecek ve çeyrek yüzyılda Major League Baseball'un ilk tekrar şampiyonu olmaya çalışıyor. Ancak şimdilik, yeni görünümlü kadrolarında hala kırılıyorlar ve bu kadroya ilk kez Cactus League açıcılarında Chicago Cubs'a 12-4 kayıpla bir bakış atıyorlar.

Yoshinobu Yamamoto, Tıpkı önümüzdeki ay Japonya'da sezon açıcıları için olması beklendiği gibi Dodgers'ın başlangıç sürahi idi. 26 yaşındaki sağ elini kullanan, 12/3 skorsuz vuruştan 27 saha attı, üç single'dan vazgeçerken ve fastball'la ortalama 95.5 mil/saat attı.

Bu bahar, Dave Roberts'ın bu haftanın geçen yıl olduğu yerden “oldukça ileride” olduğunu söylediği Yamamoto için en son cesaret verici adımdı-Yamamoto'nun Japonya'dan 325 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladıktan sonra Dodgers'a alıştığı zaman .

18 başlangıçta kazanılan ortalama 3.00 ERA yayınlamaya devam etti ve sezon sonrası Dodgers'ın en tutarlı başlangıçtı.

Yamamoto, tercüman Yoshihiro Sonoda aracılığıyla, “Kemerimin altında bir tam sezon var, bu yıl kendimi geçen yıl yaşadıklarıma göre nasıl hazırlayacağımı biliyorum,” dedi.

Yamamoto, “Ve ayrıca Doc ve antrenörlerle, herkesle nasıl iletişim kuracağımı biliyorum,” diye ekledi. “Bence iletişim geçen yıla göre daha iyi.”

Mookie Betts, geçen sezonun ilk yarısında tutarsız bir üç aylık ipucudan sonra pozisyona döndü. Betts, höyükten garip şerbetçiotu alan iki ortada da dahil olmak üzere yoluna çıkan üç topraklayıcıyı temiz bir şekilde sahaya koydu.

“Herkesin yanlış olduğunu kanıtlamaktan gerçekten heyecan duyuyorum,” dedi Betts, bu haftada geçen sezon dokuz hata (sekiz atma) gerçekleştirdiği Shortstop'a döndüğünü söyledi. “Benden şüphe eden tüm insanlar görecekler.”

Elmasın başka yerlerinde, Yeni Güney Koreli Hyeseong Kim'i imzalayan Dodgers'ın ilk üssünde çıktı ve plakaya bir yürüyüş yaptı. Atlanta Braves için Dodgers'a karşı 2021 Ulusal Lig Şampiyonası Serisinin en değerli oyuncusu olan ROSTER olmayan davet Eddie Rosario, ikinci atışta iki turlu bir ev sahibi olan Dodgers için gol attı. Michael Busch for Michael Busch ticaretinde Cubs'tan hızlı yükselen 20 yaşındaki bir çocuk olan dış saha adayı Zyhir Hope da solda iki etkileyici yakalama yaptı, biri için kaydı ve diğeri için duvara çarptı.

Korkunç bir an vardı. Üçüncü vuruşun üstünde, sürahi Bobby Miller, Busch'un yarasasından 106 mil / saat geri dönüş tarafından vuruldu. Top Miller'ın şapkasını başından uçurdu ve 25 yaşındaki eski başlangıçtan alnında büyük bir kırmızı Welt ile bıraktı.

Dodgers sürahi Bobby Miller, Perşembe günü üçüncü atış sırasında Chicago'nun Michael Busch Bat'ın bir hat sürücüsünden vurulduktan sonra tepki veriyor.

(Ashley Landis / Associated Press)

Dodgers sürahi Bobby Miller, bir geri dönüşü kafasından aldıktan sonra bir takım eğitmeni ile konuşur.

Dodgers sürahi Bobby Miller, Perşembe günkü Kaktüs Ligi açıcısı sırasında bir geri dönüşü kafasından aldıktan sonra bir takım eğitmeni ile konuşuyor.

Üçüncü üssü oynayan Max Muncy, “Bu her zaman çok korkutucu ve korkutucu” dedi.

Ancak Miller, kendi gücü altında sahadan çıkabildi. Ve höyükteki bir eğitmen tarafından kontrol edilirken Muncy, sürahinin ona vurmaya geri dönen sahaya bir eğri top asmaktan şaka yaptığını söyledi.

Roberts, Miller'ın sarsıntı protokolünde olduğunu ve önümüzdeki birkaç gün içinde izleneceğini söyledi.

“Çok korkutucu an,” dedi Roberts, “ama aslında sahadan çıkıp nerede olduğunu bilmek güzeldi.”

Uzanan herkese teşekkür ederim. Gerçekten çok şey ifade ediyor. Korkunç an iyiyim! Yukarıdaki adama tüm övgüler höyüğe geri dönmek için sabırsızlanıyorum
💪🏼

– Bobby Miller (@bobby_miller28) 21 Şubat 2025
Ohtani Windup'dan çalışıyor

Dodgers iki yönlü oyuncu Shohei Ohtani Perşembe günü Camelback Ranch'te muhabirlerle konuşuyor.

Dodgers iki yönlü oyuncu Shohei Ohtani Perşembe günü Camelback Ranch'te muhabirlerle konuşuyor.

Shohei Ohtani, yırtılmış bir labrum ve geçen sezon atışını engelleyen 2023 Tommy John revizyon prosedürünü onarmak için omuz ameliyatından sonra hem omuz ameliyatından sonra bir vurucu hem de sürahi olarak ilerlemeye devam ederken Perşembe günkü maçta yer almadı.

Ancak, bir vurucu olarak Ohtani, açılış günü için zamanında dizilimde kalmaya devam ediyor. Takımın umudu, önümüzdeki hafta canlı vuruş uygulamasına başlamasını ve Mart ayının başında Cactus League oyunlarında vurmaya başlaması.

Höyükte, Ohtani, sezonun yaklaşık bir ayına kadar oyunlara çıkmaya hazır olması beklenmese bile, teslimatındaki değişikliklerle uğraşıyor.

En büyük değişiklik: Ohtani, teslimatına bir sargıyı yeniden birleştirdi – melek günlerinden öncelikle streçten çıktığı bir değişiklik.

“Bir beyzbol oyuncusu olmanın bir parçası olarak, bir oyuncu olarak büyüyüp büyüyemeyeceğimi görmek için farklı seçenekleri, farklı caddeleri keşfetmek istiyorum,” dedi Ohtani, tercüman Will Ireton aracılığıyla oyunlarda da sargıyı kullanmayı planladığını da ekledi. .

“Bu benim planım,” dedi. “Ama yine, [as I continue] Yoğunluğun arttırılması [in my pitching]Vücudun nasıl tepki verdiğini, ona nasıl tepki verdiğimi görmek istiyorum. Yani evet, şu an itibariyle plan bu. ”