Dodgers hâlâ Dünya Serisi şampiyonluğunun ardından gelen ışıltının tadını çıkarıyor

Uzaylı

New member
Serinin yüzü Landon Knack öyle değil – bu ayrım Dodgers'ın yıldızları Shohei Ohtani, Freddie Freeman, Mookie Betts ve Clayton Kershaw'a ait – ancak çaylak atıcı, ondan daha fazla olmasa da, daha fazla sosyal medya varlığına sahipti. Dodgers'ın Dünya Serisinde New York Yankees'i yenmesinden bu yana geçen haftalarda ünlü takım arkadaşları.

Johnson City, Tenn.'den 27 yaşındaki sağ elini kullanan Knack'in, 1 Kasım şehir merkezindeki geçit töreni ve Dodger Stadyumu kutlamalarının ardından “kasırga” ayı olarak tanımladığı şey, Tennessee Titans'ın izleme davetiyle başladı. 10 Kasım'da Chargers'a karşı SoFi Stadyumu süitinde oynadıkları maç.

Knack, 20 Kasım'da Şükran Günü hindisi hediyesi için takım arkadaşları Anthony Banda ve Tony Gonsolin ile Dodger Stadyumu'ndaydı. 24 Kasım'da SoFi'ye döndü ve Pazar Gecesi Futbol maçından önce Dünya Serisi kupasını göstermek için Banda ve yardımcı Joe Kelly'ye katıldı. Rams ve Philadelphia Eagles arasında.

Knack, 30 Kasım'daki USC-Notre Dame futbol maçını, eski bir Truva atı olan Dodgers atış koçu Mark Prior ile birlikte Coliseum'un kenar kenarından izledi. 1 Aralık'ta Knack ve nişanlısı Anisa Herlinda Garcia, 92. yıllık Hollywood Noel Geçit Töreni sırasında eski bir bebek mavisi üstü açık arabanın arkasında Hollywood Bulvarı'nda gezindiler.

Geçtiğimiz Cuma günü Knack, Intuit Dome'daki iHeartRadio Jingle Ball'a giderken kırmızı halıda SZA, Meghan Trainor, Shaboozey, Paris Hilton ve T-Pain gibi şarkıcı-şarkı yazarlarıyla dirsek temasında bulundu.

“Evet demeye devam ettim [to requests from media relations staffers] çünkü bunun hayatta bir kez karşınıza çıkacak bir fırsat olup olmayacağını asla bilemezsiniz,” dedi dört atış, tek koşu, iki vuruş da dahil olmak üzere play-off'ların üç raundunun her birinde bir kez atış yapan Knack Dünya Serisi Maçı 4'te Yankees'e 11-4 yenildi.

“Bu oyunu 10 yılı aşkın süredir oynayan ve bunu deneyimlemeye asla yaklaşamayan pek çok adam var. Ben bir çaylağım, bu benim ligdeki ilk yılımdı, ancak bunu kariyerimde tekrar deneyimleyip yaşayamayacağımı asla bilemezsiniz, bu yüzden kesinlikle bundan faydalanmak, bazı anılar biriktirmek ve bazı şeylerin tadını çıkarmak istedim. .”

Dodgers atıcısı Landon Knack, Temmuz ayında Giants'a karşı oynanan bir maçta atış yapıyor. Knack, takımın Dünya Serisi şampiyonluğunu kutlamaya devam etmekten son derece mutlu olan Dodgers oyuncuları arasında yer alıyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Zafer ganimeti, Ulusal Lig Lig Serisinde San Diego Padres'i, NL Şampiyonası Serisinde New York Mets'i ve beş maçlık Dünya Serisinde Yankees'i ilk şampiyonluklarına giden yolda yenen Dodgers için cömert oldu. 1988'den bu yana sezon şampiyonluğu.

Freeman, Yankees'e karşı dört sayılık 12-RBI barajı nedeniyle Dünya Serisinin en değerli oyuncusu seçildikten beş gün sonra, gece geç saatlerde ilk çıkışını “Jimmy Kimmel Live”da yaptı ve burada ayçiçeği tohumları yağmuruna tutuldu – gerçi bu değildi. takım arkadaşı Teoscar Hernández sete doğru yürürken.

Kimmel, Dünya Serisini kazanan kulüp binası kutlamasından, gömleksiz yardımcı adam Kiké Hernández'in Freeman'ı ayı gibi kucakladığı ve ilk kaleciye “Neden hâlâ kupa takıyorsun?” diye sorduğu bir video klibini oynattı.

Seyircilerin kahkahaları dinerken Kimmel, Freeman'a sordu: “Senin hâlâ bardak taktığını neden biliyordu?”

Freeman, oynaklığıyla meşhur Hernández için “Sahip olduğun her şeyi hissedecek” dedi.

1. maçtaki walk-off grand slam'iyle Dünya Serisinin imza anını sağlayan Freeman, 20 Kasım'da Nashville'deki Country Müzik Ödülleri'nde Shaboozey'in Brooks ve Dunn'la yaptığı kırmızı halı röportajını bozdu ve bir saatini futbolla geçirdi. “New Heights” podcast'inde Travis ve Jason Kelce kardeşleri canlandırıyorlar.

Kelce kardeşlerin röportajının öne çıkan kısmı, 15 büyük lig sezonu boyunca kariyerinde 215 milyon dolar kazanç elde eden Freeman'a, beyzbol oynamasaydı hangi sporu oynayacağının sorulmasıydı.

Dodgers'ın baş kalecisi Freddie Freeman, 1 Kasım'da Dodger Stadyumu'nda takımın Dünya Serisi kutlamaları sırasında konuşuyor.

Dodgers'ın baş kalecisi Freddie Freeman, 1 Kasım'da Dodger Stadyumu'nda takımın Dünya Serisi kutlamaları sırasında konuşuyor.

(Wally Skalij / Haberler)

Freeman, “Ooh… muhtemelen spor yapmazdım” dedi. “Ben bir olmak istedim [certified public accountant].”

“Zaman aşımı!” Eagles'ın eski pivotu Jason Kelce bağırdı. “Kimse CPA olmak istemiyor! Neden bahsediyorsun?”

Freeman: “Babam, amcam ve erkek kardeşiyle birlikte kendi CPA firmasının sahibiydi… ve ben de CPA olmak istiyordum. Kulağa çılgınca geldiğini biliyorum ama senin vergilerini ben üstlenecektim.”

Jason Kelce: “Artık vergilerini kendin mi ödüyorsun?”

Freeman kıkırdayarak “Hayır, bilmiyorum” dedi. “O gemi 20 yıl önce yola çıktı.”

Kansas City Chiefs'in sıkı oyuncusu Travis Kelce, “Yalan söylemeyeceğim” dedi. “Bunu beklemiyordum.”

UCLA'da beyzbol oynayan menajer Dave Roberts, Bruins'in 23 Kasım'da rakip USC'ye karşı oynadığı maçta Rose Bowl kenar çizgisinde dolaştı ve iki gün sonra Chargers-Baltimore Ravens'in Pazartesi Gecesi orta saha yazı-tura atışı sırasında fahri kaptan olarak görev yaptı. SoFi'de futbol oyunu.

Roberts ayrıca geçen hafta oğlu Cole ile birlikte doğduğu Japon adası Okinawa'ya gitti. Roberts bir kahraman gibi karşılandı ve Naha Belediye Başkanı Satoru Chinen tarafından özel bir onur ödülüne layık görüldü.

Dallas'ta bu haftaki kış toplantılarında konuşan Roberts, şu anda 868 sayı yapan 84 yaşındaki sümüklü adam hakkında şunları söyledi: “Aslında Sadaharu Oh ile akşam yemeği yeme şansım oldu, bu her zaman hatırlayacağım bir şeydi.” 1959-80 yılları arasında Tokyo Yomiuri Giants'la 22 sezon.

“Çok iyi durumda. Vurmaktan bahsediyorduk. Açıkçası, Shohei'nin büyük bir hayranı. Ona 'Her zaman onun hayal gücümün bir ürünü olduğunu düşünmüşümdür' dedim. Onu görüp gözlerine bakana kadar Sadaharu Oh'un var olduğuna gerçekten inanmamıştım.”

Freeman, Betts, Jack Flaherty, Chris Taylor ve Brusdar Graterol, 8 Kasım'da Philadelphia 76ers'a karşı oynanan maç öncesinde Lakers'ın yıldızı LeBron James tarafından karşılandılar ve Crypto.com Arena sahasında Komiserlik Kupasını gösterirken onurlandırıldılar.

Kiké Hernández, 4 Kasım'da Alhambra'daki Raising Cane's restoranında sabah vardiyasında çalıştı, kızartma pişirme istasyonunda görev yaptı ve arabaya açılan pencerede ve iç tezgahta müşterilere hizmet verdi. Ayrıca Anaheim'daki Disneyland'da yakalayıcı Austin Barnes ile bir buluşma ve selamlaşma oturumu yaptı.

Dodgers'ın yıldızı Shohei Ohtani, Lakers'ın Portland Trail Blazers'la oynadığı maçı izlerken eşi Mamiko Tanaka'nın yanında oturuyor.

Dodgers yıldızı Shohei Ohtani, 8 Aralık'ta Crypto.com Arena'da Lakers'ın Portland Trail Blazers ile karşılaşmasını izlerken eşi Mamiko Tanaka'nın yanında oturuyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Üçüncü en değerli oyuncu ödülünü kazanan Ohtani ve eşi Mamiko Tanaka'ya, Pazar gecesi Portland Trail Blazers'a karşı oynayacağı maç öncesi Lakers formaları hediye edildi; Dodgers slugger'da 17., eski takım oyuncusu eşi ise 12. sıradaydı. Japonya'da profesyonel basketbol oyuncusu.

Ohtani etkinliğe katılmasa da, Japon Amerikan Ulusal Müzesi 23 Kasım'da Küçük Tokyo'da Ohtani'ye benzeyen bir yarışma düzenledi ve Orange County'den Joseph Ma düzinelerce yarışmacı arasından 17 dolarlık birincilik ödülünü kazandı.

Üç gün sonra, bir avuç hayran, Banda'ya benzeyen bir yarışma için Elysian Park'ta toplandı; yedi yarışmacı, bu sezon bir tür kült kahraman olarak ortaya çıkan gözlüklü ve ağır dövmeli Dodgers kurtarıcısına benzerliklerini sergiledi.

Sürahi Walker Buehler ve ikinci kaleci Gavin Lux, memleketlerinde düzenlenen törenlerde onurlandırıldı; Lexington (Ky.) Belediye Başkanı Linda Gorton, 18 Kasım'ı Walker Buehler Günü olarak ilan etti ve Kenosha (Wis.) Belediye Başkanı David Bogdala ve Kenosha İlçe yöneticisi Samantha Kerkman, 18 Kasım'ı Walker Buehler Günü olarak ilan etti. 23 Gavin Lux Günü olarak.

Flaherty, Chargers-Ravens maçında kenarda Roberts'a katıldı. Atıcı ayrıca Matt Leinart ve Jerry Ferrara ile birlikte “Throwbacks” podcast'inde, Keyshawn Johnson ile “All Facts No Brakes” podcast'inde, “Rich Eisen Show”, “The Herd with Colin Cowherd” ve “Run it Back Show”da da yer aldı. ” Michelle Beadle ve Chandler Parsons'la birlikte. Çarşamba günü ise Grand Central Market'teki Villa's Tacos'ta vardiyada çalıştı.

Jack Flaherty (solda), Çarşamba günü Grand Central Market'teki Villa's Tacos'ta vardiyalı çalışırken hayranlarla buluşuyor.

Jack Flaherty (solda), Çarşamba günü Grand Central Market'teki Villa's Tacos'ta vardiyalı çalışırken hayranlarla buluşuyor.

(Myung J. Chun / Haberler)

Flaherty, Kasım ayında USC'nin eski oyun kurucusu Leinart'a ve HBO dizisi “Entourage”daki “Kaplumbağa” rolüyle tanınan aktör Ferrara'ya “Kazandığımızdan bu yana bir kasırga, çılgın bir üç hafta geçti” dedi. “Her küçük parçasının tadını çıkarıyorum.”

Dodgers, 1 Kasım gecesi, birkaç oyuncunun o günkü geçit töreni ve stadyum kutlamasının ardından bir parti için Betts'in tepedeki Encino evinde toplandığı sezon dışı şenliğin tonunu belirledi.

Çoklu görev yapan Betts, bu fırsatı “On Base” podcast'i için çeşitli bölümleri kaydetmek için kullandı; Buehler, Yankees'e karşı 3. Maç başlangıcında beş vuruş attıktan iki gece sonra, 5. Oyunu nasıl kapattığını anlattı. perçinleyici.

Kiké Hernández, Flaherty'nin sallantılı başlangıcından sonra Dodgers'ın 4-0 geride olduğu 5. maçın ikinci vuruşunda atış değişikliği sırasında Betts ve Teoscar Hernández ile saha dışında yaptığı bir konuşmayı açıkladı.

Kiké Hernández Betts'e “Sana baktım ve siktir et dedim” dedi. “En kötü senaryoda, bu işi evimizde bitiririz, en iyi senaryoda ise efsanevi işler yaparız ve geri gelip yeneriz.” [Yankees ace Gerrit] Cole'du.”

Dodgers, tabii ki, Yankees'in beşinci turun başında destansı bir çöküş yaşaması, iki fiziksel hata ve bir zihinsel gaf yapması ve Dodgers'ın nihai 7-6'lık maçta kazanılmamış beş sayı atmasına izin vermesiyle 5-0'lık açıktan toparlandı. seri kesin galibiyet.

Kiké Hernández bir single ile öne geçti. Yankees'in orta saha oyuncusu Aaron Judge, Tommy Edman'ın rutin uçuş topunu bir hata nedeniyle düşürdü. Stoper Anthony Volpe, kuvvet oyunu girişiminde alçaktan üçüncüye atarak Dodgers'ın üsleri yüklemesine izin verdi.

Cole, tümseğin arasında açıklanamaz bir şekilde durdu ve Betts'in Anthony Rizzo'ya yaptığı ikili vuruşta birinci oldu ve Betts, bir RBI single'ı için Yankees'in ilk kalecisini çantaya kadar yendi. Freeman iki sayılık bir single ile onu takip etti ve Teoscar Hernández skoru eşitleyen iki sayılık bir double yaptı.

Dodgers menajeri Dave Roberts, 4 Aralık'ta Tokyo'da düzenlediği basın toplantısında aldığı bir buket çiçeğin kokusunu alıyor.

Dodgers menajeri Dave Roberts, 4 Aralık'ta Tokyo'da düzenlediği basın toplantısında aldığı bir buket çiçeğin kokusunu alıyor.

(Eugene Hoshiko / Associated Press)

“Hepimiz onların bir nevi… bacaklarından aşağı indiklerini düşünüyoruz, değil mi?” Taylor Yankees'ten bahsetti. “Baskı yapıyorlardı. Birbiri ardına gelen bir şeydi. Sığınaktaki enerjimiz bir nevi bundan besleniyordu. Sanki şu anda yapmamız gereken tek şey topu oyuna sokmak gibiydi, anlıyor musun?

Omuz sakatlığı nedeniyle play-off'ları kaçıran atılgan ve çoğu zaman açık sözlü kurtarıcı Kelly, Kasım ayı başlarında “Beyzbol Sıkıcı Değil” podcast'inde Yankees'e saldırdı.

Kelly, “Takıma bakın, yeteneğe bakın” dedi. “Çok sayıda keşif raporundan geçiyoruz. Her ayrıntıya dikkat ediyoruz. Kulüp binamızda çok sayıda büyük yıldız var ama süper yıldızlarımız da bunu önemsiyor, tembel değil ve sıkı oynuyor. Fark ve en büyük ayırıcı nokta bu.”

Bülten

Gerçek mavi hayranı mısınız?

İçgörüler, haberler ve çok daha fazlası için Dodgers Dugout bültenimizi edinin.

E-posta adresini girin

Beni Kaydol

Zaman zaman Haberler'tan tanıtım içeriği alabilirsiniz.

Kıdemli ESPN analisti Buster Olney, “cıvıldayan küçük bir avuç Dodgers'ı” eleştirdi ve Dodgers'ın beyzbol operasyonlarından sorumlu başkanı Andrew Friedman, bazı eleştirel yorumlardan utandığını itiraf etti.

Friedman, “Adamlarımızın olması gerektiği gibi biraz çabalamalarına sevindim, ancak bence başarının ve bizi bunu yapacak konuma getirmek için yaptıklarının tadını çıkarmalılar” dedi. “Başkalarına ne kadar az odaklanabilirsek ve kendi içimize ne kadar çok odaklanabilirsek o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.”

Bu arada Knack, bu hafta başında “Gidiyoruz, gidiyoruz, gidiyoruz” dedi ve sonunda nefesini düzene sokmak için biraz zaman buldu. Ancak nişanlısının Arizona Eyaleti'nden mezuniyetini kutlarken, gelecek kış yapılacak düğünün planlamasına dalıp sezon dışı fırlatma programını hızlandırırken Knack kendini çimdiklemekten kendini alamaz.

Knack, “Dürüst olmak gerekirse, benim dışarı çıkıp yaptığım her şeyi yapmama rağmen yaptıklarımız tam anlamıyla yerine oturmadı” dedi. “Her şeyin kapsamı gerçekten çılgınca; aslında beyzbolun zirvesine ulaştık ve bir Dünya Serisi kazandık. Ne olduğunu anlıyorum ama arkasındaki gerçek anlam bana tam olarak ulaşmadı.”