Dodgers 'MLB'nin otomatik top/grev sistemi fikrinden nefret etmeyin'

Uzaylı

New member
Phoenix – Topları ve grevleri gözden geçirmek için otomatik bir meydan okuma sistemi dahil eden ilk Major League Bahar maçından önce Dodgers yöneticisi Dave Roberts'ın sadece bir kuralı vardı.

“Muncy'ye meydan okumamasını söyledim,” dedi Roberts, plakada eleştirel bir göze sahip ünlü seçici bir vurucu olan kıdemli üçüncü usta Max Muncy'den şaka yaptı. “O, grev bölgesini kabul etmemenin en büyük suçlumuz. Ben de dedim ki, 'Zorluklarınızı kurtar.' ”

Dodgers'ın Perşembe günü Camelback Ranch'teki Chicago Cubs'a 12-4 bahar antrenmanı kaybında Muncy. Ne yazık ki onun için karşılaştığı sürahi yapmadı.

İlk atışın dibinde, Cubs sağ elini kullanan Cody Poteet'e karşı 0 ve 1 sayımında Muncy, dizlerin üstünde ve plakanın iç köşesinde bir top aldı.

“Bu top geçtiğinde,” dedi Muncy, “Bunun hemen bir grev olduğunu düşündüm.”

Poteet de öyle. Ve ilk kez, bu konuda yapabileceği bir şey vardı.

Ev plakası hakem Tony Randazzo'nun bir topu kurdu, Poteet bir meydan okumaya işaret etmek için başını hızla vurdu ve MLB'nin otomatik top-vuruş sistemini (veya kısaca) kullanarak derhal bir incelemeyi tetikledi. Skorbordda, bir dijital bir dijital oluşturma aniden ortaya çıktı; Ve sonra, profesyonel tenisteki noktaları gözden geçirmek için kullanılan Ball Tracer teknolojisi gibi, bir animasyon Poteet'in sahasının gerçekten bölgenin köşesini kırptığını gösterdi.

1 ve 1 sayımı 0 ve-2 olarak değiştirildi. Üç saha sonra benzer bir greve bakarak dışarı atan Muncy, beyzbol kuralları tarihinde bir kilometre taşı anının kurbanı olmaya bırakıldı.

“Oraya bakıyorum ve kafasına dokunuyor,” diye anlattı Muncy maçtan sonra, “Ve gittim, 'Eh, ilk kişi olacağım.'”

Şimdilik, MLB'nin ABS kullanımı hala bir keşif aşamasındadır. Henüz normal sezon oyunlarında sistemi tanıtmak için hiçbir plan yok. Teknolojinin hassasiyeti ve gerçekten önemli olan oyunlarda ne kadar büyük bir rol olması gerektiği konusunda sorular devam ediyor.

Perşembe günkü Kaktüs Ligi açıcısından önce Roberts, “Nasıl oynadığını merak ediyorum,” dedi. “Hayran olup olmadığım konusunda karar vermedim.”

Son beş yılda küçük liglerin çeşitli seviyelerinde ABS'yi denedikten sonra MLB, bahar eğitiminde bir deneme süresi vermeye karar verdi, Hawk-Eye teknolojisini seçkin balkaslarda-Dodgers 'Camelback Ranch-en çok. Henüz topları ve grevleri gözden geçirme için iddialı çaba.

“İlginç,” dedi Muncy. “Fikrinden nefret etmiyorum. Bence teknoloji, itiraf edecekler, henüz tamamen orada değil. Ama bu harika bir fikir ve hoşuma gidiyor. Bu sadece farklı bir şey. ”

Kısacası, işte kurallar:

• Sürahi, yakalayıcılar ve vurucular, bir top/grev çağrısı yapıldıktan sonra sadece başlarına dokunarak herhangi bir sahada bir incelemeyi tetikleyebilir. Yöneticiler de dahil olmak üzere başka hiç kimse bir meydan okuma talep edemez.

• Her takım oyun başına en az iki zorluk alacak ve başarılı olan zorlukları koruyacak (bu nedenle Cubs'ın Poteet'in başarılı zorluğundan sonra hala iki tane vardı).

• Zorluklar bir adımdan hemen sonra sinyal verilmelidir. Bir hakem bir sürahi, yakalayıcı veya vurucu, sığınağın sinyali aramak için bir meydan okumayı çağırmaya inanıyorsa, talepleri verilmeyecektir.

“Oyunu hiç yavaşlatmıyor,” dedi Muncy. “Hızlı hareket ediyor.”

Aslında, küçüklerdeki deneyleri sırasında MLB, her zorluğun sadece 17 saniye oyun süresi eklediğini buldu. Perşembe günü Muncy, sürecin en uzun kısmının Randazzo'nun Poteet'in kalabalığa meydan okumasını duyurmak için stadyum mikrofonunu açmaya çalıştığını söyledi.

“Aslında oldukça iyi bir sistem,” dedi Roberts maçtan sonra. “Özellikle büyük bir noktada, aramayı doğru yapmak istiyorsunuz.”

Sistem normal sezon oyunlarına dahil edilirse-ya da daha olasıdır, muhtemelen tüm varlığı için toplar ve grevler için hakemlere dayanan bir sporda daha polarize edici manzaralar çekecektir. Top izleme teknolojisine olan güven sadece önemli bir değişikliğe işaret etmekle kalmayacak, aynı zamanda oyunlar da yeni bir stratejik dinamik ile aşılanacak-bir çağrıya meydan okumak için en uygun süreleri bulmanın ötesine geçebilecek.

“Sonunda sürahi, tipik olarak adlandırılmayan belirli şeylerden veya sahalardan yararlanabilir [for strikes now]”Diye deneyimli dış saha oyuncusu Michael Conforto teorize. “Ama sanırım bu yüzden ilkbaharda yapıyoruz. Bu yüzden nasıl gittiğini görmek için heyecanlıyım. ”

Vurucular, tersine de fayda sağlayabilir, çünkü ABS grev bölgesi, bölgenin dönen hakemlerle yaptığı gibi oyun oynamayacağı gibi – özellikle yakalayıcıların her perdeyi çerçevelemeleri öğretildiği bir dönemde.

“Orada gerçekten iyi yakalayıcılar aldığınızda – Will gibi [Smith] Ve [Austin] Barnes, gerçekten düşük bir sahayı çok iyi yapıştırabilen ve bir grev gibi görünmesini sağlayabilen adamlar-meydan okumak istiyorsunuz, ama bu bir top, ”diye sağ elini taşıyan Bobby Miller Geçen yıl, Perşembe günkü maçtan önce söyledi.

“Ben onun büyük bir hayranı değilim; Hakem arayan topları ve grevleri hep sevdim, ”diye ekledi Miller. “Ama bir top bir top ve grev bir grev. Yani bu. ”

Smith, Dodgers'ın kamptaki ABS'nin stratejik unsurlarını tartışmak için fazla zaman harcamadığını söyledi.

“Eminim onu nasıl kullandığımızla ilgili bir strateji bulacağız” dedi. “Ön büro, zihninde neyin mantıklı olduğunu, vurucunun zihninde neyin mantıklı olduğunu, yakalayıcının zihninde neyin mantıklı olduğunu göstereceğiz. Anlayacağız. Ama bunun için çok endişelenmiyoruz. ”

Bu arada Muncy, Perşembe günkü kalmaz grevden sonra iyi huylu bir kaburga ile tedavi edildi.

“Tabii ki, tüm bu adamlar bu konuda şaka yaptıktan sonra ilk olan benim. Çok uygun, ”dedi Muncy gülerek. “Geri döndüğümde Freddie [Freeman] Beni bekliyordum, sadece yüzümde gülüyor. Git figür. “