Dodgers’tan Freddie Freeman, Kanada için WBC maçından ayrıldığı için yakınıyor

Uzaylı

New member
ANKA KUŞU –

Freddie Freeman Salı günü kulübü ülke yerine seçti, Dodgers’ın ilk meydan oyuncusu, ağrıyla oynamak yerine hafif bir sağ hamstring yaralanması nedeniyle Kanada Takımının Kolombiya’ya karşı oynadığı Dünya Beyzbol Klasiği maçından çekildi, göründüğü kadar kolay olmayan bir karar .

Freeman Çarşamba günü Camelback Ranch’te üç saatlik tedavi gördükten sonra “Gerçekten zordu,” dedi. “özür diledim [Canada coach] Greg Hamilton. Onları hayal kırıklığına uğratmış gibi hissediyorum. Belli ki yapmadığım konusunda bana güvence verdi, ama ben tam olarak böyle hissediyorum.

33 yaşındaki Freeman, 2017 WBC’de yaptığı gibi, Freeman 10 yaşındayken cilt kanserinden ölen merhum annesi Rosemary’yi onurlandırmak için Kanada için oynamayı seçti. Güney Kaliforniya’da büyüdü ve Orange El Modena Lisesi’nde rol aldı.

Kanada, 2017 turnuvasında bir maç kazanamadı, ancak bu yıl Kolombiya’yı 5-0 yenmek de dahil olmak üzere 2-2 kazandı. Kanada, Çarşamba günü Meksika’ya 10-3 mağlup olarak elendi.

Freeman, “Geçen haftaki kadar yatırım yaptığınızda televizyonda izlemek kesinlikle zor,” dedi. “Harika bir haftaydı. Kanada, 2017’den çok daha iyi bir gösteri sergiledik. Bunu baştan sona görememek zor. Bu yüzden, WBC’den ayrılmak zorunda kaldığım için ağzımda biraz kötü bir tat var.”

Dodgers, Freeman’ın kendisini Salı günkü maçtan çekmesine minnettardı, Menajer Dave Roberts bunu “çok sorumlu bir karar” olarak nitelendirdi.

Freeman, üçüncü vuruşta bir salıncakta “biraz gerginlik” hissettiğini ancak “kapma” olmadığını söyledi. Rahatsız olduğu açıkça belli olan kutudan yavaşça çıktı. Bir sonraki yarı vuruşta sahada oynadı ancak dördüncü sırada değiştirildi.

Freeman, “Bir kramp olduğunu düşündüm, ama belli ki geçmedi,” dedi. “Hangi oyunda olursam olayım, elimden gelenin en iyisini yapacağım, ancak açılış günü 15, 16 gün uzakta olduğundan, eve birinciden üçüncüye veya birinciye gitmek zorunda olduğum için biraz gergindim. bu yüzden nihayetinde dışarı çıkmak için o zor kararı vermek zorunda kaldım.

Hem Freeman hem de Roberts, yaralanmanın Freeman’ın açılış günündeki durumunu hiçbir şekilde etkilemeyeceğini söyledi. Aslında Freeman, bu hafta sonu Cactus League aksiyonuna dönmeyi beklediğini söyledi.

Kanadalı Freddie Freeman (5), Pazar günü Phoenix’te düzenlenen Dünya Beyzbol Klasiği maçında Britanya’ya karşı attığı golün ardından takım arkadaşlarıyla kutlama yapıyor.

(Godofredo A. Vásquez / Associated Press)

Freeman, “Açılış günü şüphe götürmez,” dedi. “İyi hissediyorum. Hamstringimin tam ortasında biraz sıkı. Bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum.”

2020 Ulusal Lig’in en değerli oyuncusu Freeman, 2018’in başından bu yana sadece 10 maç kaçırdı. Geçen yıl, altı yıllık 162 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladıktan sonra Dodgers’la ilk sezonunda 159 maça çıktı ve . 325’e ulaştı ve 0,918 taban artı yavaşlama yüzdesi, 21 homers, 100 RBI ve lig lideri 199 vuruş, 117 koşu ve 47 çift.

Dodgers, stoper Trea Turner ve üçüncü kaleci Justin Turner’ı serbest oyuncuya ve Gavin Lux’ı sezon sonu dizinden sakatlanan bir kadroyu beslemek için Freeman’a güveniyor ve solak vuran slugger’ı bir süreliğine kaybetmeyi göze alamazlar. Genişletilmiş zaman dilimi.

Yaralanma riski, WBC’ye katılan büyük lig oyuncuları için en büyük endişedir – as Julio Urías, sağ saha oyuncusu Mookie Betts ve yakalayıcılar Will Smith ve Austin Barnes dahil olmak üzere yedi Dodgers oyuncusu bu yılki etkinlikte oynamıştır – ancak Dodgers göründü. Freeman ile bir mermiden kaçtık.

Roberts, “Yaralanmanın daha hafif olmasını umuyordum ve bence bu en iyi senaryo,” dedi. “Gözümüzün üzerinde olmadığı bir durumla karşılaştığınızda, her zaman biraz gergin olursunuz, biraz da yaralanma korkusu yaşarsınız ve umarım en kötüsü budur.”

Times personel yazarı Jorge Castillo bu hikayeye katkıda bulundu.