Kiké Hernández, televizyona F-bombası attıktan sonra neredeyse uzaklaştırıldığını söyledi

Uzaylı

New member
Kiké Hernández, Ulusal Lig Serisinin 5. maçında Dodgers'ın San Diego Padres'i mağlup etmesinden sonra canlı yayında F-bombası attığı için para cezasına çarptırıldığını söyledi.

Daha kötü olabilirdi.

Hernández'e göre başlangıçta bir maç cezalı olacaktı.

Bunun yerine serbest oyuncu, yakın zamanda “The Shop” ile ilgili bir röportaj sırasında, kendisi adına yapılan bir müdahalenin kendisine New York Mets'e karşı altı NL Şampiyona Serisi karşılaşmasında ve New York Mets'e karşı beş Dünya Serisi karşılaşmasında yer almasına izin verdiğini söyledi. York Yankees, Dodgers olarak beş yıl içinde ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Hernández, Fox'taki 11 Ekim yayınındaki küfür kullanımıyla ilgili olarak “Bunun için para cezasına çarptırıldım” dedi. “Daha da ağır bir ceza alacaktım ve oyundan men cezası alacaktım ama iyi bir menajere ve iyi bir oyuncu birliğine sahip olmak işe yaradı. Cezayı kaldırdılar ve cezayı da biraz indirmeleri gerekti, bu iyi oldu.”

Major League Baseball, MLB Players Assn. ve Hernández'i temsil eden Wasserman ajansı yorum taleplerine hemen yanıt vermedi.

Hernández, Dodgers'ın Padres'e karşı kazandığı serinin kesin galibiyetinin kahramanlarından biriydi; ikinci vuruşun sonunda tek başına sayı yaparak 2-0'lık galibiyette skoru başlatmıştı. Maçtan sonra Fox Sports'tan Ken Rosenthal, Hernández'e canlı yayında bu Dodgers takımıyla önceki takımlar arasındaki farkın ne olduğunu sordu.

Hernández durakladı ve beş saniyeden fazla bir süre etrafına baktıktan sonra “Yaşıyor muyuz?” diye sordu.

Rosenthal röportajın canlı yayınlanacağını doğruladıktan sonra Hernández soruyu hemen yanıtladı.

“Vazgeçmediğimiz gerçeği…” dedi Hernández, daha sonra Rosenthal'a kısa ama tuhaf bir duraklama sırasında dişlek bir gülümsemeyle baktı. Rosenthal daha sonra Hernández'e teşekkür etti ve röportajı sonlandırdı.

Ertesi gün Hernández, MLB.com aracılığıyla bir özür yayınladı, ancak “The Shop” a bunun yalnızca yarı yarıya samimi olduğunu söyledi.

“Özür dilemek zorundaydım ki bunu söyleyebilirsin [was] İşin dürüstlük kısmında 50/50” dedi.

Hernández, ulusal TV izleyicisinin önünde yetişkin dilini kullanmayı seçmesinin nedenini açıkladı.

Hernández, “Cevap verdiğim şey kalbimin derinliklerinden gelen dürüst cevabımdı ve takımı tanımlamanın başka bir yolu olduğunu düşünmedim” dedi. “Ve cevabımı düşünmek için zaten biraz zaman harcadığımı hissettim çünkü bu şekilde cevap vermek istemedim. Ama canlı yayında olup olmadığımızı sorduğumda evet dedi ve ben de 'Bir çeşit gecikme olmalı' diye düşündüm, anlıyor musun?

“Hiçbir gecikme olmadı ve canlı yayında küfür ediyordum ve bu konuda çok fazla eleştiri vardı. Bence bu, sezon sonrasını taraftarlar için biraz daha destansı hale getirdi çünkü onlar da buna inandılar. Onlar da bu zihniyeti benimsediler ve bundan da keyif aldılar.”

Ligin, oyuncuların TV'de küfür kullanmasına ilişkin özel kuralları olmamasına rağmen, MLB Kural 21, ligin oyuncuları “beyzbolun çıkarlarına uygun olmayan eylemler, işlemler, uygulamalar veya davranışlar” nedeniyle cezalandırabileceğini belirtiyor.

Federal İletişim Komisyonu'nun, ağdaki TV yayınları sırasında “ağır saldırgan” dil kullanımına ilişkin kuralları var, ancak bu kuralların ihlali durumunda genellikle yayıncı yayıncıya ceza veriyor.

Fox Sports ve FCC, yorum taleplerine hemen yanıt vermedi. Dodgers yorum yapmaktan kaçındı.

Hernández'e ayrıca serbest oyunculuktan sonra nerede olabileceği de soruldu.

“Keşke bilseydim” dedi. “Benim için asıl öncelik muhtemelen geri dönmek olacaktır. Dodgers başka bir koşuya çıkmak için çok iyi bir konumda. … değilse [the Dodgers]sonra da takımın Ekim ayında büyük bir ilerleme kaydedeceği bir yer çünkü Ekim beyzboluna ihtiyacım var. Bu benim kim olduğumun bir parçası. Ben play-off beyzboluna bir nevi bağımlıyım ve buna hayatımda ihtiyacım var.”