Noah Syndergaard, Dodgers Milli Takımlara yenilmek için mücadele ediyor

Uzaylı

New member
Noah Syndergaard, Çarşamba günü Washington Nationals onu yumruklarken kendini iyice dövdü, Dodgers’ın sağ kolu, 10-6 Dodgers mağlubiyetinde başka bir kalitesiz başlangıçla Chavez Ravine’deki öğleden sonra kasvetine biraz kıyamet ekledi.

“Gerçekten berbat,” dedi Syndergaard, beş koşu ve yedi vuruştan vazgeçtikten sonra – üçü homers – ve beş devrede bir sallanan vuruş başlattıktan sonra, ERA’sı 11 başlangıçta 6.54’e sıçradı. “Şu anda bu takımın tek zayıf halkasıymışım gibi hissediyorum.”

Bu doğru olsaydı, Mayıs’ta 18-10’a gittikten sonra Ulusal Lig’de en iyi 34-23 rekoruna sahip olan Dodgers, Arizona Diamondbacks karşısında zayıf bir liderliğe tutunmak yerine ligden kaçıyor olabilir.

Syndergaard’ın mücadeleleri, atış ekibini ciddi bir şekilde zorladı, rotasyon noktasını tehlikeye attı ve koçluk ekibinin kafasını öyle bir karıştırdı ki, menajer Dave Roberts Çarşamba günkü maçtan sonra söyleyecek söz bulamıyordu.

“Gezi hakkında ne söyleyeceğimi gerçekten bilmiyorum,” dedi.

Ancak atış ekibindeki tek zayıf halka Syndergaard değil. Dodgers, geçen sezon 2.80 ERA ile beyzbola liderlik ettikten sonra 4.46 takım ERA ile büyük liglerde 21. sırada berabere kaldı.

Dustin May ve Julio Urías’ın sakatlıklarla boğuştuğu bir rotasyon, 2022’de 2,75 ERA ile büyük liglere liderlik ettikten sonra 4,40 ERA ile 14. sırada yer alıyor. 2022.

Roberts, “Sanırım, atış ekibimiz ve performansımızla ilgili beklentilerimiz açısından hayal kırıklığı yaratıyor,” dedi. “Malzemenin orada olduğunu düşünüyorum. Satış konuşması yapmamız gerektiğinde, sayım avantajımız olduğunda bunu tutarlı bir şekilde yapmıyoruz. Örnek olarak, bugün birçok kez. Bu nedenle, şişirilmiş ERA’lar alırsınız.

“Genellikle koşuları önlemede çok iyiydik. Bazı adamlar bunu yapmıyor. Sürekli değerlendiriyoruz. Adamları dışarıda koşturmaya devam ederken, vermemiz gereken bazı kararlar olacak. Ama nihayetinde oyuncular kararları verir ve bu kararlar performansa dayalıdır.”

Syndergaard’ı değiştirmek için pek fazla seçenek yok – Dodgers, bu hafta sonu New York Yankees’e karşı iki çaylak, Michael Grove ve Bobby Miller ile başlıyor – ancak Roberts, Syndergaard’ı rotasyonda atlamak için Pazartesi günkü izin gününü kullanma olasılığını ima etti. .

Roberts, “Haziran ayına bir deneme kampı olarak başlama fikrinden nefret ediyorum,” dedi, “ancak ne elde edeceğimize göre biraz istikrar ve güvenilirlik bulmalıyız.”

Boğa güreşi de bir o kadar tahmin edilemezdi. Brusdar Graterol Çarşamba günkü maça 5-5 berabere kalarak sekizinci sırada girdi. İlk atışıyla Keibert Ruiz’i vurdu, bir CJ Abrams saha oyuncusunu soluna savurdu ve tavsiye edilmeyen, dengesiz bir atış yaparak dış sahaya sıçradı ve koşucuları hiç çıkış olmadan ikinci ve üçüncü sıraya koydu.

“Evet,” dedi Graterol, ilk başta kolay çıkmak yerine oyunda çok fazla şey yapmaya çalışıp çalışmadığı sorulduğunda. “Kramponlarım biraz sıkıştı ve kötü bir atış yaptım.”

Washington Nationals’dan Keibert Ruiz (20), Çarşamba günü Dodger Stadyumu’nda Dodgers’a karşı dokuzuncu vuruş sırasında bir home run yaptıktan sonra Stone Garrett (36) ile kutlama yapıyor. Garrett da gol attı.

(Ashley Landis / Associated Press)

Graterol, iki çıkış alarak neredeyse sıkışmadan kaçtı, ancak 8-5 öne geçmek için üç turluk bir homer’ı sağ sahaya süren Luis Garcia’ya 0 ve 2 kaydırıcısını yukarı ve içeri bıraktı.

Graterol, “O sahayı yere atmam gerekiyordu,” dedi. “Bıraktım.”

40. kariyer liderliği homer’ıyla ilkini açan Mookie Betts, sekizinciyi merkeze bir homer ile 8-6’ya getirdi, ancak Dodgers’ın sağ kolu Phil Bickford iki sayılık bir homer’ı Keibert Ruiz’e verdi. dokuzuncudan 10-6 yapmak için.

Will Smith, üç turluk bir ilk vuruşta iki turluk bir homer’ı vurdu, Freddie Freeman (20 maç) ve JD Martinez (15 maç) galibiyet serilerini uzattı ve Miguel Rojas, maçı 5- berabere bırakan bir debriyaj ikiye-çıkışlı RBI single’ı vurdu. yedincide 5.

Ancak Dodgers, koşucular skor pozisyonundayken 14’te ikiye çıktı ve üçüncü turda hiç çıkış olmadan üsleri yükledikten sonra yalnızca bir kez gol attı.

Görünüşe göre ikinci turda Ruiz ve Abrams’a solo homer’lardan vazgeçen Syndergaard, Corey Dickerson bir vuruş sonu ikili oyunu olması gereken bir şeye girdiğinde 4-3 önde beşinci bitirecekti.

Ancak astarı yakaladıktan sonra, ikinci kaleci Miguel Vargas’ın el altından ikinciye çevirmesi Rojas’ı çantadan çıkardı ve bir dışarıda ikiye katlanan Joey Meneses güvendeydi. Jeimer Candelario daha sonra Washington’ı 5-4 öne geçirmek için iki turluk bir homer’ı merkeze sopayla vurdu.

Roberts, “O atışı yatıştırma fırsatımız vardı ve bunu yapamadık” dedi.