Walker Buehler'in evrimi neden bir 'süreç' olarak kalıyor?

Uzaylı

New member
Tek seferde önde. İki adam önde. Tam sayım. Beyzbolun en iyi smaçörlerinden biri.

O ne yapmalı?

Walker Buehler kaydırıcıyı fırlattı ve Corey Seager bunu faul yaptı.

Bir kez daha ne yapması gerekiyor?

Buehler, ikinci dirsek rekonstrüksiyonundan önce yapması gerekeni yaptı. Eski Güvenilir'ine gitti. Hızlı bir top attı.

Seager, 96 mil/saatlik ısıtıcıyı Dodger Stadyumu'ndaki sağ saha pavyonunun yarısına kadar bıraktı; beşinci vuruştaki üç koşu, Buehler için umut verici bir başlangıca dönüşen şeyi mahvetti.

Buehler'in alamet-i farikası olan dört dikişli hızlı top artık eskisi gibi değil.

Buehler, çarşamba gecesi 3-2'lik mağlubiyette Texas Rangers'a atak yaparak sahayı beş kez kariyer rekoru kırarak bu gerçeği kabul etti. Seager konuyu eve götürdü.

“Sadece biraz daha az olduğunu düşünüyorum [the four-seam fastball] ve biraz da daha iyi bir terimin olmamasından dolayı, mesela, sen arkandasın,” dedi Buehler.

Seven geri dönüşüne başlıyor, 29 yaşındaki Buehler 4,64 kazanılmış koşu ortalaması ile 1-4 önde. Kariyerinin bu aşamasında kendisi için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını öğrenerek keşif aşamasında kalır.

Buehler, imza attığı sahanın ölümünün yasını tutmak yerine, yenilginin hayal kırıklığını, bu gece yapılan yeni keşiflere ilişkin iyimserlikle dengelemeye çalıştı.

Buehler, “Çoğunlukla bu konuda oldukça iyi hissediyorum” dedi.

Atışlarının %70'inden fazlası ya kesiciler ya da platinlerdi; bu, eski ateş topu oyuncusu için karakteristik olmayan bir karışımdı. Kaydırıcının yeni bir varyasyonunu denedi.

“İlk defa bu şekilde atış yapmaya çalışıyorum” dedi.

Buehler, dört atışta Rangers'ı geride bıraktı.

Yönetici Dave Roberts, “Sanırım gelişme sürecinde” dedi. “Başını kuma gömüp her zaman yaptığı şeye devam etmek onun için çok kolay. Ama gerçek şu ki, ikinci Tommy John'dan sonra aynı atıcı değil. [surgery].”

Buehler oyuna Marcus Semien'e bir teklik vererek ve Seager'ı yürüterek başladı ancak buna Adolis Garcia'yı ikili oyuna girmeye zorlayarak karşılık verdi. Josh Smith bir sonraki vuruşta sahadan çıktı ve Buehler ilk vuruştan yara almadan çıktı.

Smith ve Nathaniel Lowe dördüncü vuruşta art arda vuruşlarda yalnız kaldılar, ancak Buehler Wyatt Langford ve Jonah Heim'i geride bırakarak Rangers'ı bir kez daha golsüz tuttu.

Buehler, “Oraya çıkıp eskiden yaptığım şeyi yapmaya çalışırken öldürülmeye devam etmeyeceğim” dedi. “Başarılı olmak istiyorum. Takımımızın kazanmasına yardımcı olmak istiyorum. Ve eğer bu, uyum sağlamam gerektiği anlamına geliyorsa, bunu yapmak zorunda kalacağım.”

Dodgers beşinci tura 1-0 önde girdi.

Leody Tavares bir sayıyla orta sahada kaldı ve ikinciliği çaldı. İşte o zaman Buehler, yeni alınan üçüncü kaleci Cavan Biggio'nun Semien'in saha oyuncusunu vurmasıyla talihsizliğe uğradı. Sırada, Buehler'in 2020'de Dodgers'ın şampiyonluk kazanan takımının en iyisi olduğu sırada Dünya Serisi MVP'si olan Seager vardı.

Roberts'a göre Buehler'in yaptığı hata, Seager'a hızlı top atması değildi. Hata, ona teklifte bulunmasıydı.

Roberts, “Sanırım şu kadroya ve nasıl sallandıklarına bakarsanız, orada sizi gerçekten yenmek istemeyeceğiniz bir adam var” dedi. “Üs açıkken, ona orada meydan okumak yerine gerçekten biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.”

Buehler şunları söyledi: “İçeri girmeye çalıştım ve onu tabağın üzerinde bıraktım.”

Buehler'in son cümlesi: Beş atış, üç koşu (ikisi kazanıldı), yedi vuruş, bir yürüyüş ve iki vuruş.

Ziyaret sırasındaki atıcıyı izleyen bir atıcı, Buehler'in üstlendiği mücadelenin zorluğunu anlıyordu.

Rangers'ın sağ kolu Nathan Eovaldi, ikinci Tommy John operasyonundan döndükten sonra başarılı olan birkaç başlangıç atıcısından biri.

İlk ameliyatını 2007 yılında, sağ elini kullanan kişi lise öğrencisiyken gerçekleştirdi. Bir sonraki yıl 11. turda Dodgers tarafından draft edildi ve dört yıl sonra onlarla ilk lig maçına çıktı. Miami Marlins'e, ardından New York Yankees'e takas edildi.

2016 yılında ikinci dirsek ameliyatını geçirdi ve iki yıl sonra Tampa Bay Rays ile büyük liglere geri döndü. Buehler'e benzer şekilde Eovaldi de sezonun başlamasından yaklaşık bir ay sonra geri dönüş yaptı.

“Tüm rehabilitasyon başlangıçlarını ve bunun gibi şeyleri yaptığını biliyorum, ancak geri döndüğünüzde ve tüm Dodger taraftarlarının önünde oynadığınızda ve takım iyi durumda olduğunda ve sadece orada olup katkıda bulunmak istediğinizde durum farklıdır. takım,” dedi Eovaldi. “Birçoğu tüm sahaların zamanlamasını almaktı. Her şeyin tüm hislerini ve kavramalarını yeniden öğrenmeye çalışıyorsunuz ve sadece dışarı çıkıyorsunuz, ona güveniyorsunuz ve oraya gidiyorsunuz ve uyguluyorsunuz.

“Her ne kadar bahar antrenmanlarından nefret etsek de bu süreç iyi bir öğrenme sürecidir.”

Eovaldi, tıpkı Buehler'in şu anda olduğu gibi, dönüşünün ilk aşamalarında tutarsız bir performans sergiledi. Eovaldi, 2018 sezonunun ortasında Rays tarafından Boston Red Sox'a takas edildi. Yılın sonunda, Dodgers'ı yenerek Dünya Serisini kazanan Red Sox'un sezon sonrası kahramanı oldu.

Eovaldi, “Kemerinizin altına ne kadar çok başlangıç yaparsanız, o kadar pürüzsüz olacağınızı hissediyorum” dedi. “Her gezide giderek daha iyi olacaksınız, [whether] iyi olanlarınız ya da kötü olanlarınız var. Kötü olanlardan ders alabiliyorsanız bence bu daha da önemli.”

Buehler bunu yapacağına yemin etti.

“Burada büyük oyunlar oynadım” dedi. “Burada büyük maçlar düzenlemek istiyorum. Ben çok geride kalan biri olmaya alışkın değilim ve bu da işin gerçeği. Bunu çözmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum.”