Bryan Cranston, Dave Roberts'ın Roki Sasaki bilgilerini açıklamasını sağlamaya çalışıyor

Uzaylı

New member
Bryan Cranston o kadar büyük bir Dodgers hayranı ki, altı yıl önce Los Angeles'taki bir stüdyoda takımın 1988 sezonuyla ilgili bir MLB Network belgeselini anlatırken tüyleri diken diken oldu; bu belgesel, World Series tarihindeki en dramatik sayılardan biri olan Kirk Gibson's Game ile doruğa ulaştı. 1, çimdik vuruş, Dennis Eckersley'den uzaklaşma şutu.

“Breaking Bad” ve “Sayın Yargıç” şöhretiyle tanınan 68 yaşındaki aktör, Ekim ayı sonlarında, Dünya Serisinin bir başka muhteşem maçı olan Freddie Freeman'ın Dodgers'ı havaya kaldıran 10. vuruş yürüme grand slam'i için Chavez Ravine'deydi. New York Yankees karşısında 6-3'lük bir geri dönüş zaferine ulaştı ve onları sekizinci Dünya Serisi şampiyonluğuna taşıdı.

Babası onu 1961'de Kolezyum'daki ilk Dodgers maçına götürdüğünde 5 yaşında olan ve ömür boyu hayran olan Cranston, “Bu şimdiye kadar katıldığım en heyecan verici maçtı” dedi. “Tamamen yabancı insanlar birbirlerine sarılıyorlardı. ”

Cranston Perşembe günü Los Angeles stüdyosuna geri döndü, bu kez Dodgers'ın menajeri Dave Roberts ile SiriusXM Belediye Binası röportajı yaptı, ancak dört kez Emmy Ödülü sahibi, iki kez Dünya Serisi kazanan kaptanı sorguya çekmek için masaya oturmadan önce, Kendisine yöneltilen zor bir soruyu ustaca atlattı:

Freeman'ın 2024'teki hezeyanı tetikleyen sürüşü, Dodgers tarihindeki en dramatik sezon sonrası home run olarak Gibson'ın 1988'deki şimşek işaretinin yerini alacak mı?

“Yan yana yaşayamazlar mı?” Cranston uzun bir aradan sonra söyledi.

Aktörün diplomasisinden etkilenen Roberts, “İyi cevap” dedi.

Dodgers menajeri Dave Roberts (solda) ve aktör Bryan Cranston.

(Los Angeles Dodgers)

Cranston ve Roberts daha sonra bir saat boyunca iki yönlü yıldız Shohei Ohtani ve atıcılar Yoshinobu Yamamoto ve Tyler Glasnow'a 1,2 milyar dolarlık savurganlıkla başlayan ve Dodgers'ın Dünya Serisinde 5-0'lık beşinci atış açığını silmesiyle sona eren sezonu tartıştılar. 5. Maçta Yankees'e karşı kesin galibiyet.

Küçük bir canlı izleyici kitlesi önünde gerçekleştirilen röportaj, Cuma (13:00, 17:00, 20:00 PST) ve Pazar, Salı ve Çarşamba günleri MLB Network Radyosunda yayınlanacak.

Öne çıkanlar arasında:

Roberts, Dodgers'ı 17 farklı başlangıç oyuncusu ve toplam 40 atıcı kullanmaya zorlayan baş döndürücü atış yaralanmaları hakkında şunları söyledi: “Kuruluşumuz izcilik, geliştirme, adam takası ve derinlik sahibi olma konusunda çok iyi bir iş çıkarıyor, ama çok fazla adam vardı, dürüst olmak gerekirse listemizde adını hiç duymadığım kişiler vardı. Bugün burada olan sizleri, bu sene benim için sahaya çıkan oyunculardan bazılarını tanıdığımdan daha iyi tanıyorum.”

Roberts, 15 Eylül'de Atlanta'da oynanan maçtan önce yaptığı nadir takım toplantısında, Dodgers'ın Glasnow'un sezon sonu dirseğinden sakatlandığını ve Braves'e 10-1 yenildiğinin öğrenilmesinin ertesi günü, San Diego karşısında ligdeki liderliğini 3½ maça düşürmüştü. :

“Toplantının özü şuydu: 'Her birinize inanıyorum ama birbirinize inanmıyorsanız, bu odada Ekim ayında 11 maç kazanmaya yetecek kadar yeteneğimizin olması önemli değil. .”

Roberts, aynı öğleden sonra, 1-5'lik bir rekor ve 5.95 ERA ile 15 Eylül'deki startta Walker Buehler ile yaptığı konuşmada, Tommy John'un ikinci ameliyatından dönen sağ elini kullanan oyuncunun kazanılmış bir koşudan vazgeçtiğini söyledi. ve Braves karşısında sezonun dönüm noktası olan 9-2'lik galibiyetin altı istekada üç vuruşu.

“Walker kavga ediyordu ama ben ona şunu söyledim: 'Dodgers tarihindeki en anlamlı oyunlardan bazılarını oynadın ve başardın. Bu gece öne çıkıp ısıtıcıyı çalıştırmana ihtiyacımız var, çünkü eğer sen olmazsan Dünya Serisini kazanamayız.' Hepimiz için çıtayı yükseltmek zor bir görevdi ve o da zile cevap verdi.”

Dave Roberts, 30 Ekim'de New York Yankees'e karşı Dünya Serisinin 5. Maçı öncesinde yedek kulübesinde yürüyor.

Dave Roberts, 30 Ekim'de New York Yankees'e karşı Dünya Serisinin 5. Maçı öncesinde yedek kulübesinde yürüyor.

(Robert Gauthier / Haberler)

Roberts, Padres'e 10-2'lik zorlu bir 10-2'lik mağlubiyetle karşı karşıyaydı; bu maçta atıcı Jack Flaherty ve San Diego'nun ağır top oyuncusu Manny Machado birkaç kez birbirlerine saldırdı ve Machado, topu Roberts'a doğru fırlatarak Dodgers'ın öfkesini çekti. atışlar arasındaki üçüncü kale sığınağında:

“Bir sokak kavgası istiyorlardı; bence sokak dövüşçülerine dönüşmemiz ve onların oyunlarını oynamamız gerekiyordu. Oyun alanını dengelemek için bir şeyler yapmamız gerekiyordu ve bundan sonra işlerin tersine döndüğünü hissettim.”

Cranston, “Kesinlikle öyle oldu” dedi. “Son iki maç [of the NLDS]atış ekibiniz sıfır koşuya izin verdi.

Roberts, Freeman'ın Dünya Serisi grand slam'i hakkında: “Bu benim için sporda şahsen şahit olduğum en büyük andı. Bu vuruştan sonra sanki 7. maçı kazanmışız gibi kutlama yaptık. Dünya Serisini kazandığımızı hissettim ve geriye dönüp baktığınızda bu, Dünya Serisini kazandığımız zaman olabilir.”

Cranston daha sonra röportajı 2025'e yönlendirdi ve Roberts'a Dodgers'ın gelecek sezon nasıl gelişebileceğini sordu.

Roberts, Kasım ayının sonlarında beş yıllık, 182 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayan tecrübeli solak oyuncu için “Şimdiye kadar yaptığımız en büyük şey Blake Snell'i transfer etmek oldu” dedi. “Glasnow geri dönüyor, Yoshinobu geri dönüyor…

Cranston, Kasım ayında Chiba Lotte Marines tarafından göreve getirilen ve Ocak ayında büyük bir lig takımıyla sözleşme imzalaması beklenen, çok beğenilen 23 yaşındaki sağ elini kullanan Roki Sasaki'ye atıfta bulunarak “Sasaki” diye araya girdi. “Sasaki.”

“Doğru” dedi Roberts, “Bu konuda hiçbir şey söyleyemem.”

Cranston, “Sasaki,” diye ısrar etti.

Roberts gülerek, “Başımı belaya sokma Bryan,” dedi.

Japon atıcı Roki Sasaki, Dünya Beyzbol Klasiği sırasında atış yapıyor.

Dodgers, Japon atıcı Roki Sasaki'yi kadrosuna katmaya çalışan takımlar arasında yer alıyor.

(Wilfredo Lee / Associated Press)

Roberts, serbest oyuncu Teoscar Hernández'le yeniden sözleşme imzalamayı ve başka bir darbe hafifletici oyuncu eklemeyi ümit eden Dodgers'ın 2025'te 2024'e göre “daha iyi olması gerektiğini” düşünüyor ancak “sonuçta kazanmaktan daha iyi olmanın zor olduğunu” da kabul etti. bir dünya şampiyonası.”

Eğer Dodgers, Yankees'in 1998-2000 yılları arasında üst üste üç şampiyonluk kazanmasından bu yana tekrar şampiyon olan ilk takım olacaksa, doğru zihniyete ve motivasyona ihtiyaçları olacak; bu konu Roberts'ın Dodgers'ın kısmi sahibi Magic Johnson ile bu hafta tartıştığı konu. Lakers'ı 1980-88 yılları arasında beş NBA şampiyonluğuna taşıyan guard.

Roberts, “Kulübümüzün 2025'teki teşviki olan havuçun artık eski bölgeye girdiğinizi gerçekten hissediyorum” dedi. “Magic'le miras hakkında konuştum ve [former Lakers coach] Pat Riley ve onun bu adamlara aşıladığı zihniyet. Bu deneyeceğim bir şey [instill] Adamlarımıza güveniyoruz çünkü artık sonsuza kadar sürecek bir şey yapmaya çalışıyoruz.”