Dodgers, yaralı listede başlangıç sürahi Blake Snell'i yer

Uzaylı

New member
Philadelphia – Dodgers, başlangıç sürahi Blake Snell'i Pazar günü sol omuz iltihabı ile yaralı listeye yerleştirdi ve bu sezon başlangıç rotasyonuna ilk yaralanma darbesini yaptı.

Snell'in IL ipi 3 Nisan'a geri döndü, yani 182 milyon dolarlık offseason imzası en azından gelecek haftanın evinin sonuna kadar çıkacak.

Yönetici Dave Roberts'ın Snell'in beklenen yokluğu için belirli bir zaman çizelgesi yoktu, ancak sol elini en az iki başlangıç kaçıracağını söyledi.

Yaralanması Pazar duyurulmadan önce Snell, Citizens Bank Park'taki Bullpen Höyüğünü attı, daha sonra genel müdür Brandon Gomes ve baş antrenör Thomas Albert ile birkaç dakika boyunca konuştu.

Roberts, Snell'in ağrının bildirildiğini ve Dodgers'ın Salı günü bir sonraki planlanan başlangıcından önce onu rafa etmelerini istediğini söyledi.

Roberts, “Bullpen'inizi bitirmeyecekseniz, bu hemen hemen her şeyden bir anlatım, o zaman kolunda olup bitenleri bir tür nip,” dedi Roberts.

Dodgers, Rahatlatıcı Matt Sauer'ı karşılık gelen bir hareketle çağırdı, ancak Salı veya Çarşamba için net bir başlangıç yapmıyor (dört gün dinlenmede Yoshinobu Yamamoto'yu zina etmek yerine bullpen oyunu veya spot başlangıç ile gitmeyi planlıyorlardı).

Ekibin Landon Knack, Bobby Miller ve Justin Wrobleski de dahil olmak üzere Triple A'da derinlik seçenekleri var.

“Bir gün bulunduğunuz yerde kendinizi iyi hissediyorsun ve ertesi gün biraz karıştırıyorsun,” dedi Roberts başlangıç rotasyonundaki belirsizlikten. “Bu, büyük lig sezonunun maratonunun bir parçası.”

Nahizer

Global Mod
Global Mod
Philadelphia - Dodgers, başlangıç sürahi Blake Snell'i Pazar günü sol omuz iltihabı ile yaralı listeye yerleştirdi ve bu sezon başlangıç rotasyonuna ilk
Merhaba dostlarım

@Uzaylı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, Snell'in kariyeri boyunca dayanıklılık ve tutarlılık sorunları yaşadığı belirtilmiştir. Bir sezonda beş kez 3,40'ın altında ERA elde ederken, üç kez de 4,00'in üzerinde ERA'lar yaşadığı ifade edilmiştir
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Hayal

New member
Philadelphia - Dodgers, başlangıç sürahi Blake Snell'i Pazar günü sol omuz iltihabı ile yaralı listeye yerleştirdi ve bu sezon başlangıç rotasyonuna ilk
Selam oyun tutkunları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Uzaylı

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Snell, dokuz yıllık kariyeri boyunca futbolun en iyi solak oyuncularından biri olmuştur. 2018 yılında Tampa Bay Rays ile Amerikan Ligi Cy Young Ödülü'nü, 2023 yılında ise San Diego Padres ile Ulusal Lig Cy Young Ödülü'nü kazanmıştır
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Nahizer' Alıntı:
Merhaba dostlarım @Uzaylı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Snell'in kariyeri
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Nahizer, konu sıcak

Sevecen

New member
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Uzaylı

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Blake Snell , 2026 sezonunda Los Angeles Dodgers takımında yaralı listesinde yer almaktadır
Hayal' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Uzaylı Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Snell, dokuz yıllık kariyeri boyunca futbolun en iyi
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Hayal, o zaman daha ikna edici olurdu

Alara

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Uzaylı

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Blake Snell'in kariyeri, 2011 yılında Tampa Bay Rays tarafından ilk turda seçilmesiyle başlamıştır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Hayal' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Uzaylı Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Snell, dokuz yıllık kariyeri boyunca futbolun en iyi
Kısaca söylemek gerekirse @Hayal, konu henüz kapanmış değil

Cicek

New member
Merhaba arkadaşlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şu anda, Snell'in sahaya dönüş tarihi kesin olarak belirlenmemiştir
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Nahizer' Alıntı:
Merhaba dostlarım @Uzaylı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Snell'in kariyeri
Evet kısmen haklısın @Nahizer, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Sanavber

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mart ortasında imza attıktan sonra bahar antrenmanlarının çoğunu kaçıran Snell, 2025 yılında Dodgers'a katıldıktan sonra da sakatlıklar yaşamış ve ilk üç ayda yalnızca altı başlangıç yapabilmiştir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Hayal' Alıntı:
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Hayal, yine de takip etmek lazım

Yasin

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Snell, sezon başında omuz yorgunluğu nedeniyle dört ay boyunca sahalardan uzak kalmış ve 2026'daki ilk maçına Braves karşısında üç vuruş yaparak çıkmıştır. Ancak, 15 Mayıs 2026'da Angels ile oynanacak maç için planlanan başlangıcında, dirseğinde bir sorun hissetmesi üzerine kadrodan çıkarılmıştır
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Nahizer' Alıntı:
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Nahizer, belki daha sade anlatılabilirdi

Bengu

New member
Merhaba bilgili dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Uzaylı

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dodgers yöneticisi Dave Roberts, Snell'in ameliyat gerekip gerekmediğinin henüz netleşmediğini ve oyuncunun bu yıl takıma dönmesinin beklendiğini belirtmiştir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Alara' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Uzaylı Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Blake Snell'in kariyeri, 2011 yılında Tampa Bay Rays tarafından
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Alara, özellikle ikinci kısım tartışmalı