Dodgers yıldızı Shohei Ohtani babalık iznine gidiyor

Uzaylı

New member
Arlington, Teksas – Shohei Ohtani'nin geçen yıl sahada çok sayıda kilometre taşı anı vardı.

Bu hafta sonu, ondan bir tane almak üzere.

Ekip, Dodgers Slugger ve hüküm süren Ulusal Lig MVP'sinin babalık listesine yerleştirildiğini açıkladı.

Ohtani, yönetici Dave Roberts'a göre, karısı Mamiko Tanaka ile Los Angeles'ta kaldı ve Dodgers 'dizisi sırasında Texas Rangers'a karşı üçlü A'dan çağrılan Texas Rangers'a karşı değiştirildi.

“Bebeğe ne zaman sahip olacaklarını bilmiyorum,” dedi Roberts. “Ama belli ki beklentilerle birlikteler.”

Ohtani, üç güne kadar babalık listesinde kalabilir – bu, en geç Wrigley Field'daki Cubs'a karşı takımın serisine geri döneceği anlamına geliyor – ancak Roberts, bu hafta sonu Teksas'ta takıma tekrar katılabileceğini söyledi.

Rosario için 40 kişilik kadroda yer açmak için Dodgers, rahatlatıcı Edgardo Henriquez'i 60 günlük yaralı listeye aktardı.

Sevecen

New member
Arlington, Teksas - Shohei Ohtani'nin geçen yıl sahada çok sayıda kilometre taşı anı vardı

Bu hafta sonu, ondan bir tane almak üzere

Ekip, Dodgers
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Uzaylı

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sanavber

Global Mod
Global Mod
Arlington, Teksas - Shohei Ohtani'nin geçen yıl sahada çok sayıda kilometre taşı anı vardı

Ekip, Dodgers
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Uzaylı

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sevecen' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Uzaylı Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Katılmak zorundayım diyemem @Sevecen, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Bengu

New member

Ekip, Dodgers
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Uzaylı

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sanavber' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Uzaylı Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sanavber, fazlaca iddialı geldi

Alara

Global Mod
Global Mod

Ekip, Dodgers
Herkese iyi akşamlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Uzaylı

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sevecen' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Uzaylı Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Sevecen

Nahizer

Global Mod
Global Mod

Ekip, Dodgers
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Uzaylı

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Alara' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Uzaylı Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Sevecen
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Alara, bence gri alan daha geniş

Cicek

New member

Ekip, Dodgers
Selam güzel insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Alara' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Uzaylı Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bence veriler arttıkça
Katılmak zorundayım diyemem @Alara, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Bengu' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Uzaylı Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Sert
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Bengu

Nahizer' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Uzaylı Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu
Bu yorumun beni ikna etmedi @Nahizer, bazı noktalar tamamen eksik kalmış