Jacob Misiorowski, All-Star Oyununun konuşmasıdır. Dodgers neden kısmen teşekkür ediyor?

Uzaylı

New member
Atlanta – Yedi gün önce, Jacob Misiorowski gerçekten sadece beyzbol taraftarlarının en sert şekilde biliniyordu.

Ve o zaman bile, her türlü ev malından uzaktı.

Future Hall of Famer of Fame Dodgers sürahi Clayton Kershaw, geçen hafta Milwaukee Brewers'ın sadece dört kariyer yapmış olan çaylak fenomuna karşı karelerden önce bir gün önce, “Kime sahaya çıktığımı bile bilmiyorum” dedi.

Kershaw, “Ayak bileğini höyükte büken adam mı, 'bükülmüş-bille' adam mı? '' Diye ekledi Kershaw, Misiorowski'nin sadece MLB çıkışından bir ay önce, tepenin aşağı inişine döndükten sonra beş hitsiz inning'in ortasında MLB çıkışından bir ay önce kaçmak zorunda kalabildi.

“Zor attığını biliyorum. Birkaç vurgu gördüm,” diye devam etti Kershaw.

Ancak, 23 yaşındaki itibarı söz konusu olduğunda, hem Kershaw hem de sporun çoğu sıradan gözlemcisi için.

Ancak daha sonra, Misiorowski, Major League Baseball ve Atlanta'daki bu yılki All-Star şenlikleri etrafındaki konuşma için her şeyi değiştiren oyun geldi.

Geçen Salı günü, Misiorowski, Mighty Dodgers'a karşı baskın altı vuruşlu, tek koşulu, 12 grevli bir mücevherle resmi gelen partisini yaptı-genç alevlinin yeni kariyerinin en heyecan verici gezisi.

Günler sonra, sporu sersemleten bir hareketle Misiorowski, ulusal lig All-Star takımına beklenmedik bir şekilde eklendi-toplam bir aylık büyük lig hizmet süresi göz önüne alındığında hemen tartışmalı bir hareket.

Pazartesi günü, Atlanta'daki Truist Park yakınlarındaki bir All-Star Medya Günü etkinliğinde, Misiorowski'nin varlığı, özellikle Philadelphia Phillies'in birkaç üyesinin (Cristopher Sánchez ve Ranger Suarez'in iki adet üyesini hissettikten sonra, oyunda daha fazla seçildikleri halde daha fazla derigil olmuş olsa bile, hikaye çizgilerine hâkim oldu. “Şaka” ve halkla ilişkiler lig tarafından dublör.

Geçen yılki Dünya Serisini kazandıktan sonra Ulusal Lig takımını yönetecek olan Dodgers yöneticisi Dave Roberts, Coca-Cola Roxy Tiyatrosu'nda Pazartesi öğleden sonra bir haber konferansında sahaya çıktı.

Ve Misiorowski medya gününde yer aldığında, dahil edilmesinin tepkisi ve oyunda olmayı hak etmediğini iddia eden insanlar hakkında – özellikle de Phillies'ten NL takım arkadaşları hakkında nasıl hissettiğini hemen sordu.

“Demek istediğim, mutlu değiller,” dedi Misiorowski garip bir gülümsemeyle. “Ama bana üzülmüyorlar. Yaptığım hiçbir şey değil. Yani hepsi benim için iyiydi. Clubhouse iyiydi.”

Tüm viseral çekimler ve viral tepkiler için Misiorowski hikayesi son günlerde ürettiği, Salı günkü oyunun etrafında döndüğü zamana kadar patlama şansı.

Roberts, Misiorowski'nin yarışmaya, muhtemelen orta inning'lerde bir yerde olacağını doğruladı.

Ve Misiorowski'nin seçiminin seçilmesiyle birlikte, diğer birçok NL All-Star sürahisinin çekilmesiyle birleştiğinde, oyunun nasıl geliştirilebileceği konusunda “daha derin bir konuşma” gerektirdi, hepsinin Misiorowski'nin bu yılki etkinlikte yer aldığı için olduğunu da sözlerine ekledi.

Roberts, “Bu genç çocuğun All-Star olarak adlandırılması için onun için daha heyecanlı olamadım” dedi. “Elektrikli olacak. Hayranlar, medya, onu seveceksin. Yani benim için kolay bir cevap, çünkü eğer heyecan, oyunumuza dikkat çekerse, o zaman her şeyle ilgiliyim.”

Roberts'ın takımı olmasaydı, Misiorowski draması hiç olmamış olabilir.

Geçen hafta Dodgers'a karşı başlangıcına giren Misiorowski, 3.20 ERA'ya sahipti, New York Mets'e karşı beş koşulu, 3 inning bir clunker geliyordu ve (100 artı MPH fastball ve kırılma sahalarının kötü repertuarına rağmen) All-Star resmine yakın değildi.

Dahili olarak bile, ana dallarda hala rahatlamıştı.

Ancak Dodgers'a karşı olan bu oyunda Misiorowski, sadece üç isabetten vazgeçerek Shohei Ohtani'den bir kurşun evinden geri döndü. Dodgers'ın lig lideri suçu, üç haneli fastballs ve 90'ların MPH kaydırıcılarıyla biçti, Dodgers Catcher Will Smith'in spordaki en kötü mevcut sahayı çağırdı. Ve büyük lig düzeyinde yeni bir aidiyet duygusu ile ortaya çıktı.

Misiorowski Pazartesi günü, “Bu, tekrar baktığın oyunlardan biri ve 'Tamam, şimdi gidiyoruz' gibi.” Dedi. “Şimdi başlıyor.”

Daha sonra kimse, Misiorowski hakkındaki oyun sonrası açıklamalarına “Onu şimdi tanıyorum, ha?”

Ve şimdi, bir hafta sonra, beyzbol dünyasının geri kalanı da öyle; Misiorowski'nin Dodgers'ı sökmesi, yedi gün önce hiç hayal edemeyeceği bir gün ışığına itmeye yardımcı oldu.

“Bence bu olduğunda, gerçekten yaptığım hiçbir şey değil” dedi. “MLB'ye oyuna gelmek hakkında hayır demeyeceğim, bu yüzden bu.”