Shohei Ohtani'nin karısı, çiftin ilk çocuğu için bir kızı doğurur

Uzaylı

New member
Arlington, Teksas – Shohei Ohtani, ilk çocuğunun doğumunu Cumartesi günü duyurdu ve Instagram'da kendisi ve karısı Mamiko Tanaka'nın bir kız çocuğu karşıladığını söyledi.

“Sağlıklı güzel kızımızı doğuran sevgi dolu karım için çok minnettarım,” diye yazdı Ohtani. “Kızıma, bizi çok gergin ama süper endişeli ebeveynler yaptığınız için teşekkür ederim.”

Ohtani, Cuma gününden beri babalık listesinde yer alıyor ve Dodgers'ın Teksas gezisi sırasında Los Angeles'ta bu hafta sonu doğum beklentisiyle Rangers ile yüzleşmek için geri döndü.

Dodgers yöneticisi Dave Roberts Cumartesi öğleden sonra – bebeğin geldiğini öğrenmeden önce – Ohtani'nin Pazar günkü seri finali için dizilişe geri dönebileceğini, ancak hiçbir plan tamamlanmamış olduğunu söyledi.

“Umudum,” dedi Roberts.

Ohtani ilk olarak kendisi ve Tanaka'nın Aralık ayında geri beklediklerini açıkladı. Çift aynı kışla evlendi Ohtani, Dodgers ile 10 yıllık 700 milyon dolarlık sözleşmesini imzaladı.

Cumartesi günkü Fox Yayınları'ndaki bir oyun içi röportaj sırasında Roberts, “Beyzbol dünyası Dodger ailesi, Shohei ve Mamiko için çok heyecanlı. Tebrikler, sho!” Dedi.

Hayal

New member
Arlington, Teksas - Shohei Ohtani, ilk çocuğunun doğumunu Cumartesi günü duyurdu ve Instagram'da kendisi ve karısı Mamiko Tanaka'nın bir kız çocuğu
Selam bu konuyu okuyanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Uzaylı, gerçekten emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Shohei Ohtani'nin karısı Mamiko Tanaka, çiftin ilk çocuğu olan bir kız çocuğu dünyaya getirdi
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Bengu

New member
Arlington, Teksas - Shohei Ohtani, ilk çocuğunun doğumunu Cumartesi günü duyurdu ve Instagram'da kendisi ve karısı Mamiko Tanaka'nın bir kız çocuğu
Selam meraklılara

@Uzaylı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Shohei Ohtani'nin kariyeri hakkında bazı bilgiler
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Hayal' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Uzaylı, gerçekten emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Shohei Ohtani'nin karısı Mamiko Tanaka
Katılmak zorundayım diyemem @Hayal, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cicek

New member
Merhaba dostlarım

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Uzaylı

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ohtani, 19 Nisan 2025 tarihinde Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda, "Sağlıklı ve güzel kızımızı dünyaya getirdiği için sevgili eşime çok minnettarım" ifadelerini kullandı
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Hayal' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Uzaylı, gerçekten emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Shohei Ohtani'nin karısı Mamiko Tanaka
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Hayal, onu söyleyeyim

Nahizer

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

@Uzaylı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ohtani ve Tanaka, Aralık 2024'te bebek beklediklerini duyurmuştu
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Bengu' Alıntı:
Selam meraklılara @Uzaylı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Shohei Ohtani'nin kariyeri hakkında bazı bilgiler Bu da benden
Evet kısmen haklısın @Bengu, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Alara

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Nahizer' Alıntı:
Selam meraklılara @Uzaylı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ohtani ve Tanaka, Aralık 2024'te
Bu bakış açını anlıyorum @Nahizer, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Yasin

Global Mod
Global Mod
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Uzaylı

@Uzaylı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Hayal' Alıntı:
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Sevecen

New member
Selam kankalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Uzaylı

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Yasin' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Uzaylı @Uzaylı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bu
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Yasin, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Sanavber

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Uzaylı

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Alara' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bu bakış açını anlıyorum @Nahizer
Burada sana %100 katılamam @Alara, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sevecen' Alıntı:
Selam kankalar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Uzaylı Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ben böyle
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Yasin' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Uzaylı @Uzaylı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ufak bir nokta daha
Bazı yerlerde haklısın @Yasin, ama bütünüyle katılamıyorum